Παράξενα

Τι θα συμβεί αν όλοι οι άνθρωποι πάρουν ρεπό… την ίδια μέρα

Όσο υπέροχο και αν ακούγεται να έχετε ολόκληρη τη μέρα δική σας, οι συνέπειες του να μην δουλεύει τίποτα -έστω και για ημέρα- είναι καταστροφικές

Τι υπέροχο συναίσθημα να ξέρεις ότι αύριο δεν έχεις να πας στη δουλειά! Και όμως σκεφτείτε! Τι θα συνέβαινε αν όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη σταματήσουν να εργάζονται και έπαιρναν ρεπό την ίδια μέρα; Ακούγεται ωραίο, είναι όμως;

Ξυπνάτε το πρωί μετά από έναν καλό ύπνο. Το ξυπνητήρι είναι απενεργοποιημένο. Μπαίνετε να κάνετε ένα γρήγορο ντουζάκι αλλά ξαφνικά χαλάει η βρύση και το νερό πετάγεται παντού μέσα στο μπάνιο, πλημμυρίζοντας τα πάντα. Κανένας δεν μπορεί να σας βοηθήσει και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Πηγαίνετε στην κουζίνα για να φτιάξετε καφέ, αλλά έχει γίνει διακοπή ρεύματος. Ξαφνικά, μυρίζετε κάτι άσχημο… είναι τα σκουπίδια τα οποία έχουν μαζευτεί στοίβες και η δυσοσμία είναι αφόρητη.

  Γιατί αυτό το δωμάτιο είναι το πιο επικίνδυνο στον κόσμο

Δεν το βάζετε κάτω και έτσι αποφασίζετε να περάσετε λίγο χρόνο με τους φίλους σας, αλλά τα μηνύματά σας δεν φτάνουν ποτέ σ’ αυτούς καθώς δεν λειτουργεί το ίντερνετ.

Τα νοσοκομεία, η πυροσβεστική και οι αστυνομικές δυνάμεις δεν λειτουργούν.

Η οικονομία του πλανήτη έχει «παγώσει» και όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχουν χάσει έσοδα μιας ημέρας.

Τα φώτα της πόλης, τα φανάρια, τα εμπορικά καταστήματα και όλα τα νυχτερινά κέντρα είναι κλειστά.

Ξημερώνει η επόμενη μέρα και πιστεύετε ότι το κακό αυτό όνειρο είναι πλέον παρελθόν…

Κι όμως, όχι! Ολόκληρος ο πλανήτης υποφέρει από τις συνέπειες των προηγούμενων 24 ωρών: ουρές στα σούπερ μάρκετ, πλήθη ανθρώπων στο μετρό, χαμός στα νοσοκομεία, κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους.

Αλλά το χειρότερο είναι ότι οι παροχείς υπηρεσιών διαδικτύου εξακολουθούν να μην λειτουργούν, επειδή οι φορείς εκμετάλλευσης δικτύων προσπαθούν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα.

  Βρείτε ποιο στρουμφάκι είστε σύμφωνα με το ζώδιό σας

Ο αυτοματισμός αυξάνεται καθημερινά και οι άνθρωποι αντικαθίστανται ολοένα και περισσότερο από ρομπότ και τεχνητή νοημοσύνη.

Σύμφωνα με μελέτη Αμερικανών οικονομολόγων, μέχρι το 2033, οι θέσεις εργασίας θα μειωθούν κατά 47% στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στην κινεζική πόλη Harbin υπάρχει ένα εστιατόριο όπου όλο το προσωπικό των σερβιτόρων, των πλυντηρίων πιάτων και της κουζίνας είναι ρομπότ…

Δείτε το βίντεο

Πηγή: newmoney.gr

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker