Ομορφιά

Τι να μην κάνετε ποτέ όταν βγάζετε τα φρύδια σας

Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να κάνουμε ποτέ όταν πρόκειται να βγάλουμε τα φρύδια μας. Το σχήμα των φρυδιών μας καθορίζει την εμφάνιση του προσώπου μας και μια λάθος κίνηση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την εικόνα μας ή και να μας τραυματίσει.

Μερικές πολύτιμες συμβουλές που πρέπει να έχουμε στο νου μας κάθε φορά που βγάζουμε τα φρύδια μας:

1 Όταν βγάζετε τα φρύδια σας, θα πρέπει απλά να αφαιρείτε αυτές τις μικρές, ανεπιθύμητες τρίχες. Μην προσπαθήσετε να δώσετε σχήμα στα φρύδια σας εάν τα βγάζετε μόνες σας – αφήστε τα στους επαγγελματίες.

 

2 Αν πάλι αισθάνεστε τολμηρές και αποφασίσετε να δώσετε μόνες σας σχήμα στα φρύδια σας, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Αν τα βγάλετε υπερβολικά πολύ και κάνετε κάποιο μέρος των φρυδιών σας πολύ λεπτό, το σχήμα θα αλλάξει.

  Nuxuriance Gold: νέα σειρά της Nuxe για την εμπειρία της απόλυτης αντιγήρανσης

3 Όμως, μικρό το κακό εάν τα φρύδια σας είναι πολύ πιο λεπτά σε μερικά σημεία, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε μακιγιάζ και “γεμίσματα” για να τα αναδείξετε.

4 Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σκιές ματιών ή μολύβια για να κάνετε τα φρύδια να φαίνονται γεμάτα και ολοκληρωμένα. Η καλύτερη λύση, όμως, είναι τα τζελ ενίσχυσης και όγκου φρυδιών. Το αποτέλεσμα δείχνει φυσικότερο και είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή. Επιπλέον, οι σκιές καταλήγουν να λερώνουν ή να αφαιρούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας και τα μολύβια αφήνουν γραμμές.

5 Για όσες προτιμούν να βγάζουν τα φρύδια τους με κερί, αν χρησιμοποιείτε κρέμα ρετινόλης ή προϊόν ακμής, μην τη χρησιμοποιήσετε για πέντε ημέρες πριν βγάλετε με κερί τα φρύδια σας. Τα προϊόντα αυτά καθιστούν το δέρμα πολύ ευαίσθητο με αποτέλεσμα να ερεθίζετε αρκετά από το κερί.

  Τα milky nails είναι το μανικιούρ που θα κάνουν όλες το 2020

***ΕΚΤΑΚΤΟ! Βρείτε... τη σελίδα ScandalBook και στο Facebook - Like ΕΔΩ!

Πηγή

Tags
Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker