Ομορφιά

Τι να μην κάνετε ποτέ όταν βγάζετε τα φρύδια σας

 Πολύτιμες συμβουλές για να μην κάνετε λάθη
Τι να μην κάνετε ποτέ όταν βγάζετε τα φρύδια σας 2Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να κάνουμε ποτέ όταν πρόκειται να βγάλουμε τα φρύδια μας. Το σχήμα των φρυδιών μας καθορίζει την εμφάνιση του προσώπου μας και μια λάθος κίνηση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την εικόνα μας ή και να μας τραυματίσει.

Μερικές πολύτιμες συμβουλές που πρέπει να έχουμε στο νου μας κάθε φορά που βγάζουμε τα φρύδια μας:

 

#1 «Όταν βγάζετε τα φρύδια σας, θα πρέπει απλά να αφαιρείτε αυτές τις μικρές, ανεπιθύμητες τρίχες», λέει η Kathy Van Dyke, στιλίστρια στο Mt. Pleasant. «Μην προσπαθήσετε να δώσετε σχήμα στα φρύδια σας εάν τα βγάζετε μόνες σας – αφήστε τα στους επαγγελματίες», προσθέτει.

 

#2 «Αν πάλι αισθάνεστε τολμηρές και αποφασίσετε να δώσετε μόνες σας σχήμα στα φρύδια σας, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις», λέει η Van Dyke. «Αν τα βγάλετε υπερβολικά πολύ και κάνετε κάποιο μέρος των φρυδιών σας πολύ λεπτό, το σχήμα θα αλλάξει».

  Ακόμα πιο ξανθό με φυσικά υλικά

 

#3 Όμως, μικρό το κακό καθώς, όπως λέει, «εάν τα φρύδια σας είναι πολύ πιο λεπτά σε μερικά σημεία, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε μακιγιάζ και “γεμίσματα” για να τα αναδείξετε».

 

#4 Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σκιές ματιών ή μολύβια για να κάνετε τα φρύδια να φαίνονται γεμάτα και ολοκληρωμένα. Η καλύτερη λύση, όμως, σύμφωνα πάντα με την Van Dyke, είναι τα τζελ ενίσχυσης και όγκου φρυδιών. «Το αποτέλεσμα δείχενι φυσικότερο και είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή. Επιπλέον, οι σκιές καταλήγουν να λερώνουν ή να αφαιρούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας και τα μολύβια αφήνουν γραμμές», λέει η στιλίστας. «Ακόμη και η μαμά μου, που είναι 81 ετών, μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα τζελ όγκου και να φανεί φυσική».

 

  Κόλπα κομμωτικής που μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε και 5 χρόνια νεότερη

#5 Για όσες προτιμούν να βγάζουν τα φρύδια τους με κερί, η Van Dyke προσφέρει αυτή τη χρήσιμη συμβουλή: «Αν χρησιμοποιείτε κρέμα ρετινόλης ή προϊόν ακμής, μην τη χρησιμοποιήσετε για πέντε ημέρες πριν βγάλετε με κερί τα φρύδια σας. Τα προϊόντα αυτά καθιστούν το δέρμα πολύ ευαίσθητο με αποτέλεσμα να ερεθίζετε αρκετά από το κερί».

***ΕΚΤΑΚΤΟ! Βρείτε... τη σελίδα ScandalBook και στο Facebook - Like ΕΔΩ!

Πηγή

Tags
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker