Ομορφιά

Συμβουλές για απαλό και λαμπερό δέρμα

Μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες αρκούν για να αποκτήσουμε πιο υγιές, λαμπερό και απαλό δέρμα, χωρίς να ξοδεύουμε λεφτά και να καταφεύγουμε σε ριζικές ή επεμβατικές λύσεις. Και όσο πιο νωρίς αρχίσουμε, τόσο πιο γρήγορα θα δούμε αποτελέσματα με μεγαλύτερη διάρκεια στο μέλλον.


 
-Προσθέστε ποικιλία στην κατανάλωση φρούτων και λαχανικών. Όλα τα λαχανικά είναι χρήσιμα, καθώς περιέχουν φυτικές ίνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Τα φρούτα και λαχανικά με έντονα χρώματα δε, περιέχουν καροτενοϊδή που βοηθούν το δέρμα να δείχνει φωτεινό και λαμπερό.


Φορέστε μεγάλα γυαλιά ηλίου. Βγάλτε στην επιφάνεια την Όντρεϊ Χέπμπορν που κρύβετε μέσα σας! Διαλέξτε μεγάλους και στιλάτους σκελετούς έτσι ώστε να προστατεύεται η ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια από τις υπεριώδεις ακτίνες. Σε αυτό το σημείο το δέρμα είναι πιο λεπτό και το κολαγόνο επηρεάζεται από τον ήλιο.

  Clinique Sun: Ολοκληρωμένη αντηλιακή προστασία για πρόσωπο και σώμα

?????????????????????????????????????????????????

– Η περιοχή του στήθους είναι το ίδιο ευαίσθητη με το πρόσωπο, αντιμετωπίστε την με την ίδια προσοχή. Η ζημιά που προκαλεί ο ήλιος και ο αποχρωματισμός που προκαλείται δείχνουν εντονότερα με την ηλικία. Ό,τι προϊόντα χρησιμοποιείται για το πρόσωπο, αντηλιακά ή αντι-γήρανσης, χρησιμοποιείστε τα και στο στήθος. Δοκιμάστε τα αρχικά σε μια μικρή επιφάνεια γιατί το δέρμα εκεί είναι πιο ευαίσθητο από το υπόλοιπο σώμα.

1a5e3c4daa1ff02e7fb8a1fb4fe9f29d_L
-Να κοιμάστε ανάσκελα. Το να κοιμάστε πιέζοντας το πρόσωπό σας πάνω σε ένα μαξιλάρι, όσο μαλακό κι αν είναι αυτό, δημιουργεί γραμμές που όσο προχωρά η ηλικία φαίνεται να γίνονται πιο μόνιμες, καθώς προοδευτικά η ελαστικότητα του δέρματος μειώνεται. Αν κοιμάστε ανάσκελα, θα αποφύγετε τις συνέπειες.
– Σταματήστε να πίνετε υγρά με καλαμάκι. Όπως με το κάπνισμα, δημιουργούνται κάθετες γραμμές στο άνω χείλος. Αποφύγετε να σουφρώνετε τα χείλη, γιατί οι μύες που βρίσκονται γύρα από το στόμα δημιουργούν σχισμές στο δέρμα που με τον καιρό γίνονται βαθύτερες και μονιμότερες.

  Κοιμήσου σωστά για να μην κάνεις ρυτίδες

***ΕΚΤΑΚΤΟ! Βρείτε... τη σελίδα ScandalBook και στο Facebook - Like ΕΔΩ!

Πηγή

Tags
Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker