Ομορφιά

Oμορφιά παντού από τη Shiseido

Η πραγματική δύναμη της επιδερμίδας πηγάζει από μέσα μας. Αυτή την περίοδο, περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε να αφιερώσουμε χρόνο στο εαυτό μας και στην φροντίδα της επιδερμίδας μας, παραμένοντας αισιόδοξοι και ασφαλείς.

Στη Shiseido αναζητούμε την ομορφιά παντού! Στη φύση, το περιβάλλον, το φως, το χρώμα και στις λεπτομέρειες της ίδιας της ζωής. Καθώς διανύουμε μια πρωτοφανή περίοδο με πρωτόγνωρα συναισθήματα, ανακαλύπτουμε τη δύναμη που κρύβεται μέσα μας και αποκτούμε μια πιο αρμονική σχέση με τον εαυτό μας.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας, παραμένοντας ψύχραιμοι, αισιόδοξοι και ασφαλείς. Σε αυτή την περίοδο, που η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει έντονα σε λίγες μόνο μέρες, η έννοια της προσοχής σε κάθε μας κίνηση έχει αποκτήσει μοναδική σημασία. Το γεγονός ότι είμαστε συνεχώς μέσα στο σπίτι, δεν σημαίνει ότι το δέρμα μας προστατεύεται.

  Τα milky nails είναι το μανικιούρ που θα κάνουν όλες το 2020

Φυσικά δεν είμαστε εκτεθειμένοι σε πολλές από τις συνηθισμένες περιβαλλοντικές επιθέσεις, όπως ηλιακή ακτινοβολία και ρύπανση, αλλά υπάρχουν άλλες επιπτώσεις στο δέρμα μας. Κυρίως από την ξηρή ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τα συστήματα θέρμανσης και τους εσωτερικούς ρύπους, ειδικά από τη χρήση της κουζίνας. Αλλά τη μεγαλύτερη επίδραση στο δέρμα μας έχει …

Δείτε αναλυτικά εδώ

***ΕΚΤΑΚΤΟ! Βρείτε... τη σελίδα ScandalBook και στο Facebook - Like ΕΔΩ!

Πηγή

Tags
Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker