Κόσμος

«Μητέρες της προσφυγιάς» μέσα από 15 φωτογραφίες του Reuters

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στις μητέρες όλου του κόσμου, ενώ μηνύματα ευγνωμοσύνης και αγάπης κάνουν το γύρο του διαδικτύου επισημαίνοντας τον καταλυτικό ρόλο της γυναίκας που μας φέρνει στη ζωή.

Καθώς εορτάζουμε τη Γιορτή της Μητέρας, η οποία γιορτάζεται τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, για πολλές μαμάδες στον κόσμο, η μητρότητα δεν συνιστά μόνο προνόμιο χαράς.

Αδυνατίστε με το Νέο Chocolate Slim • 100% βιολογικό κακάο!

Για πολλές γυναίκες σήμερα, η μητρότητα είναι ένας αγώνας για τη ζωή. και η παγκόσμια μητρότητα είναι ένας αγώνας για τη ζωή. Το πρακτορείο Reuters συνέλεξε φωτογραφίες μαμάδων – προσφύγων και της συνεχούς αποστολής του να προστατέψουν τα παιδιά τους από τη δίνη του πολέμου και όχι μόνο.

«Μητέρες της προσφυγιάς» μέσα από 15 φωτογραφίες του Reuters 2«Μητέρες της προσφυγιάς» μέσα από 15 φωτογραφίες του Reuters 3«Μητέρες της προσφυγιάς» μέσα από 15 φωτογραφίες του Reuters 4«Μητέρες της προσφυγιάς» μέσα από 15 φωτογραφίες του Reuters 5«Μητέρες της προσφυγιάς» μέσα από 15 φωτογραφίες του Reuters 6«Μητέρες της προσφυγιάς» μέσα από 15 φωτογραφίες του Reuters 7«Μητέρες της προσφυγιάς» μέσα από 15 φωτογραφίες του Reuters 8«Μητέρες της προσφυγιάς» μέσα από 15 φωτογραφίες του Reuters 9«Μητέρες της προσφυγιάς» μέσα από 15 φωτογραφίες του Reuters 10«Μητέρες της προσφυγιάς» μέσα από 15 φωτογραφίες του Reuters 11«Μητέρες της προσφυγιάς» μέσα από 15 φωτογραφίες του Reuters 12«Μητέρες της προσφυγιάς» μέσα από 15 φωτογραφίες του Reuters 13«Μητέρες της προσφυγιάς» μέσα από 15 φωτογραφίες του Reuters 14«Μητέρες της προσφυγιάς» μέσα από 15 φωτογραφίες του Reuters 15

***ΕΚΤΑΚΤΟ! Βρείτε... τη σελίδα ScandalBook και στο Facebook - Like ΕΔΩ!

Πηγή

Tags
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker