LifeStyle

Λευτέρης Γιοβανίδης, ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά από το Α ως το Ω: “Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα”

Πιο ευθύβολη  και πιο ιδανική επιλογή από το να αναθέσουν τα ηνία της καλλιτεχνικής διεύθυνσης  του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά στον Λευτέρη Γιοβανίδη δεν θα μπορούσε να γίνει σε σχέση με κάποιον άλλον! Γιατί, ο άκρως γοητευτικός και χαρισματικός σκηνοθέτης διαθέτει όλα εκείνα τα προσόντα που απαιτούνται για τη θέση αυτή και μάλιστα με το παραπάνω! Κάνει θέατρο και καλό θέατρο- τόσα χρόνια που τον γνωρίζω- δημιουργεί παραστάσεις που προκαλούν πάντα τη θεατρική μέθεξη και τη μαγεία στο θεατή με γνώμονα την ποιότητα και το σεβασμό στον ίδιο το συγγραφέα και τους ηθοποιούς! Ξεχωρίζει για τις γνώσεις του, με σπουδές  και παραστάσεις που έχει ανεβάσει στο εξωτερικό, άψογα καταρτισμένος και χαμηλού προφίλ, όσο λίγοι συνάδελφοι του, ιδίως της νέας γενιάς που νομίζουν ότι είναι Θεοί…Δεν αποδομεί ποτέ τα έργα με μοντερνισμούς και άσκοπα εφέ μόνο και μόνο για να προβάλλει τον εαυτό του, να γίνει το όνομα του το talk of the town και να μπει στο χώρο των avant garde σκηνοθετών. Είναι εμπνευσμένος, δημιουργικός, ευφάνταστος, τελειομανής, παθιασμένος με το θέατρο, άοκνος εργάτης της Τέχνης του, αποδεικνύοντας το με τις δουλειές του. Έχει όραμα, ήθος, μόρφωση, ευγένεια, παιδεία, καινοτόμες ιδέες, όρεξη για δουλειά, όνειρα, απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αυριανό θέατρο! Διακρίνεται για την ποιότητα και την επιλεκτικότητα του στις αποφάσεις του. Φανταστείτε, τώρα, που έχει αναλάβει ένα θέατρο πραγματικό στολίδι, το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά και θα διαχειρίζεται ένα ικανοποιητικό χρηματικό budget, πόσο πρόκειται να μεγαλουργήσει, να το φτάσει στην κορυφή, να το κάνει να διαπρέψει και να γράψει ιστορία! Παρά το νεαρό της ηλικίας του τέτοιοι χαρισματικοί και ιδιοφυείς θεατράνθρωποι πρέπει να επιλέγονται σε σημαντικές θέσεις. Eίναι έμπειρος και είμαι βέβαιος ότι επί θητείας του πρόκειται να ανεβάσει σημαντικό ρεπερτόριο και θα συνεργαστεί με σπουδαίους ανθρώπους της Τέχνης που θα δώσουν τροφή για ουσιώδη πνευματική συζήτηση. Ενώ, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα λάμπει σαν διαμάντι και σαν αυτόφωτο αστέρι στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

  Κυριάκος Μητσοτάκης: “Η Πολιτεία θα τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της Marfin”

Κυρίες και κύριοι αυτός είναι ο νέος διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Λευτέρης Γιοβανίδης, με πολλά χαρίσματα εσωτερικά και εξωτερικά! Γνωρίστε τον από το Α έως το Ω!

Αρωγή: Η ομορφιά του ελληνικού λόγου!

Βιβλιογραφία: Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Γενική δοκιμή: Δεν πρέπει να πάει καλά…

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

Έμπνευση: Τρώγοντας πάντα έρχεται η όρεξη.

Ζωή: Η πιο στενή μου συνεργάτις…

Ήθος: Ποτέ μην πεις ποτέ, δεν ξέρεις τι γίνεται…

Θέατρο: Πάντα ένα καρδιοχτύπι.

Ιδεολογία: Μια μάχη με εμένα .

Καλλιτεχνικά σχέδια (μελλοντικά ): Πάνω από 64 καταγεγραμμένες κλήσεις καθημερινά.

Λόγος: Να σε αγαπώ…

Μοντερνισμός: Μουσείο Ζoρζ Πομπιντού .

Νέα γενιά ηθοποιών: Υγρά φλύαρα μάτια…

Ξένοι ηθοποιοί: Νow is the winter of our discontent.

Όραμα: Mακριά από εμάς.

  Φυλάκιση 3,5 ετών χωρίς αναστολή για τους 66 μετανάστες που πέρασαν τα σύνορα

Παράσταση: Kοινωνικός συνωστισμός ανταλλαγής χνώτων!..

Ρεπερτόριο: H ομορφιά της δημιουργίας…

Σκηνοθεσία: Eπιτέλους και πάλι μαζί!

Τιμιότητα: Παρθενογένεση.

Υγεία: Μια σχέση για να υπάρχει πρέπει να προσπαθούμε και οι δύο το ίδιο.

Φιλαλλήλια: Παιχνίδι με φίλους, με λέξεις που βρίσκουμε στο λεξικό και αν δεν την ξέρεις χάνεις.

Χαρμολύπη: Τα χρόνια που περνάνε…

Ψυχισμός: Ένας μεγάλος κήπος με πολλά λουλούδια!

Ωραίο φινάλε: Τα λόγια που δεν είπαμε…

***ΕΚΤΑΚΤΟ! Βρείτε... τη σελίδα ScandalBook και στο Facebook - Like ΕΔΩ!

Πηγή

Tags
Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker