Ομορφιά

Lady Gaga: Είναι το νέο πρόσωπο του Valentino για το νέο του άρωμα Voce Viva!

Ο ιταλικός οίκος μόδας ανακοίνωσε την Lady Gaga ως το νέο πρόσωπο του Voce Viva, ένα άρωμα που ονειρεύτηκε ο δημιουργός του Valentino Pierpaolo Piccioli.

«Ως μια φωνή για τη διάδοση ενός μηνύματος σε όλο τον κόσμο, το Valentino Voce Viva προσκαλεί όλους να αγγίξουν καρδιές, να εμπνεύσουν τους άλλους και να ζήσουν τα όνειρά τους», ανέφερε το brand σε δελτίο τύπου. «Εκφράζοντας τις αξίες της ενσωμάτωσης και της ατομικότητας του οίκου, το Voce Viva γιορτάζει μια από τις πιο ενδόμυχες αισθήσεις των γυναικών».

Για να διαδώσει αυτό το μήνυμα, ο οίκος Valentino επέλεξε τη Gaga τόσο για τις ιταλικές ρίζες της, όσο και για την αίσθηση της ατομικότητας και της ενσωμάτωσης. «Lady Gaga σημαίνει ελευθερία, αυτογνωσία, καθαρή καρδιά», δήλωσε ο Piccioli. «Η συμμετοχή της σε αυτήν την καμπάνια αυξάνει τη συμβολική δύναμη του έργου στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι η εικόνα μιας γενιάς. Το μήνυμα της ελευθερίας, του πάθους για την τέχνη, της συνείδησης και της ισότητας είναι το ίδιο με το οποίο υποστηρίζει η κοινότητα Valentino. Είμαι τόσο περήφανος που την έχω.»

  Εξαφανίστε τους μαύρους κύκλους στα μάτια

Η καμπάνια της Gaga θα κάνει το ντεμπούτο της τον Σεπτέμβριο, ακολουθώντας την παγκόσμια κυκλοφορία του Voce Viva. Η τραγουδίστρια είναι εδώ και καιρό οπαδός του Valentino, έχοντας φορέσει στο παρελθόν αρκετά κομμάτια του οίκου στο κόκκινο χαλί κατά την προώθηση του A Star is Born.

The post appeared first on .

Πηγή

***ΕΚΤΑΚΤΟ! Βρείτε... τη σελίδα ScandalBook και στο Facebook - Like ΕΔΩ!

Tags
Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker