LifeStyle

Η Δήμητρα Νικολή απαντά σε 10+1 ερωτήσεις: “Το DNA της Θεσσαλονίκης είναι διαφορετικό από την κλασσική Ελλάδα και λειτουργεί παράλληλα με αυτή”

Σπούδασε μαθηματικός αλλά την κέρδισε ο χώρος των δημοσίων σχέσεων και καλά έκανε! Θα μπορούσε , επίσης ,να γίνει μανεκέν-φωτομοντέλο, γιατί η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, στο εκ βάθρων ανακαινισμένο υπερπολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο Electra Palace -το στολίδι της πλατείας Αριστοτέλους –Δήμητρα Νικολή είναι μία πολύ όμορφη και θελκτική γυναίκα, πρόσχαρη , αυθόρμητη, με ζεστό χαμόγελο, ανεπιτήδευτη  και καλοπροαίρετη . Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση ! Πρόσφατα , χάρις στις ικανότητες της στο αντικείμενο της δουλειάς της -και όχι μόνο -της ανέθεσαν ακόμη μία υπευθυνότητα πού είναι ο τομέας του business development του Ομίλου. Προσέχει την εμφάνισή της και στον ελεύθερο χρόνο της της αρέσει πολύ να ταξιδεύει, το wine tasting , ο κινηματογράφος και η μαγειρική . Τα προτερήματα που εκτιμά στους ανθρώπους είναι η ειλικρίνεια και η συμπόνια και θέλει οι άνθρωποι να υποστηρίζουν πάντα τις επιλογές τους. Τα ελαττώματα που απεχθάνεται είναι το ψέμα, το δήθεν και το θράσος… Είναι διαζευγμένη και έχει δύο  χαριτωμένα παιδιά, τα οποία λατρεύει την Άννα-Μαρία 15  ετών και τον Ιάσονα -Νικόλα 11 ετών. Με χαρά απάντησε στις γνωστές 10+1 ερωτήσεις μου χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!

  Κηφισίας: Ο πατέρας του 15χρονου Σόλωνα έφτιαξε πεζογέφυρα όταν σκοτώθηκε το παιδί του

 -Ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και business development του πεντάστερου υπέρπολυτελούς ξενοδοχείου Electra Palace, που ανακαινίστηκε πρόσφατα εκ βάθρων,μίλησε μου για τις αρμοδιότητες σου.

 

Ως PR Manager του ξενοδοχείου Electra Palace Thessaloniki έχω στην ευθύνη μου τον τομέα της επικοινωνίας και της προβολής. Αυτό σημαίνει ότι ξεπερνάμε το μοντέλο που στηρίζεται μόνο στις «γνωριμίες» και τη «βιτρίνα» διότι χρειάζεται ταυτόχρονα να έρχεται αποτέλεσμα σε έσοδα και παραγωγικότητα, διαμόρφωση κλίματος και εικόνας που εναρμονίζεται με το όραμα και τις αρχές του ομίλου Electra. Ταυτόχρονα η εμπειρία των επισκεπτών χρειάζεται να ξεπερνά τις προσδοκίες τους και να δημιουργεί loyalty και θετικό πρόσημο με σύγχρονο και χαλαρό συναίσθημα.

Η πολυτέλεια της εποχής μας είναι ο χρόνος. Γι ’αυτό και οφείλουμε να διαμορφώνουμε τις συνθήκες ,ώστε να αξιοποιείται όμορφα και να κυλά με μοναδικές εμπειρίες.

1) Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς…δημιουργία, παραγωγή «έργου», νέων δεδομένων και εμπειριών….και επικοινωνίας! Όταν μοιραζόμαστε πολλαπλασιάζουμε τον αντίκτυπο της χαράς και αντίστροφα μειώνουμε την θλίψη. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τα παιδιά μου!

  Μήνυμα ελπίδας: Ολλανδοί βρήκαν αντίσωμα για τον κορονοϊό!

2) Πού ξοδεύεις τα χρήματά σου; Σε ταξίδια. Είναι μορφή πλούτου η συλλογή εμπειριών, εικόνων, συναισθημάτων, πολιτισμού….7 με τον κατάλληλο Partner ολοκληρώνεται η εικόνα.

3) Ποια είναι η χειρότερη συνήθειά σου; Προσπαθώ να τους έχω όλους ευχαριστημένους. Είναι ιδιαίτερα στρεσογόνο και με τον καιρό το «δουλεύω»….όπως διάβασα πρόσφατα κάπου «Τry not to  please everyone! You are not tequila

4) Ποια είναι η συνήθεια που απεχθάνεσαι στους άλλους; Η ασυνέπεια και η αδυναμία ανάληψης ευθύνης.

5) Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει; Αγάπησε τον εαυτό σου όσο πρέπει για να σε αγαπήσουν και οι άλλοι όσο πρέπει.

6) Ποια θεωρείς την πιο υπερεκτιμημένη αρετή; Την ανεκτικότητα ….πολλές φορές γίνεται ανοχή.

7) Τι κάνεις για να χαλαρώσεις; Αν είμαι μόνη ακούω μουσική και πίνω ένα ποτήρι από τα αγαπημένα μου κρασιά . Αν το επιτρέπουν οι συνθήκες συναντιέμαι απλά με φίλους και μιλάμε, γελάμε , διαφωνούμε, ζούμε!

8) Τι θα άλλαζες στη Θεσσαλονίκη; Την παρωχημένη νοοτροπία ορισμένων για την ίδια την πόλη μας που για πολλά χρόνια μας είχε εγκλωβίσει σε ένα απαράδεκτο και κομπλεξικό μοντέλο «συμπρωτεύουσας»! Μία έννοια που εμείς οι ίδιοι ανακαλύψαμε και εμείς οι ίδιοι νοσηρά συντηρήσαμε ανταγωνιστικά αντί να κοιτάξουμε πως θα ανθίσουμε αυτόνομα! Η Θεσσαλονίκη είναι μία πολυπολιτισμική πόλη με ατόφιο και ξεχωριστό χαρακτήρα. Δεν είναι Αθήνα , δεν είναι Βαρκελώνη δεν είναι Greece continental!”…και δεν χρειάζεται να γίνει! Το DNA της πόλης μας είναι διαφορετικό από την κλασσική Ελλάδα και λειτουργεί παράλληλα με αυτή. Έχουμε επιρροές, χρώματα και μυρωδιές από την Ανατολή , τα Βαλκάνια , τη Δύση που παντρεύτηκαν όμορφα με τον ντόπιο χαρακτήρα μας. Τη μιζέρια που απορρέει από αυτό θα άλλαζα ,γιατί ως βέρα Θεσσαλονικιά λατρεύω αυτή τη μαγνητική πόλη!

  Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος

9) Ποιο είναι το motto σου στη ζωή ;  “To keep your balance you have to keep on moving”

10) Τρία πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένη: Τα παιδιά μου, τα ταξίδια με φίλους, ο χορός.

 

***ΕΚΤΑΚΤΟ! Βρείτε... τη σελίδα ScandalBook και στο Facebook - Like ΕΔΩ!

Πηγή

Tags
Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker