Ομορφιά

Helena Rubinstein: νέα γενιά περιποίησης στην αντιγήρανση και τη λάμψη

Helena Rubinstein, μια γυναίκα με πρωτοποριακό όραμα. Χωρίς να το ξέρει, το 1902 η Helena Rubinstein είχε μόλις αρχίσει να αλλάζει τον κόσμο των καλλυντικών. Ξεκινώντας από το μηδέν, κατάφερε να χτίσει μια αυτοκρατορία με οδηγό της την πεποίθηση ότι η ομορφιά μπορεί να δώσει δύναμη στις γυναίκες. Κατά τη διάρκεια της ζωής της, η Helena Rubinstein συνεργάστηκε με τους πιο σημαντικούς επιστήμονες της εποχής της, όπως η Emmie List – δημιουργός του πρώτου πίλινγκ– και ο Marcellin Berthelot –σπουδαίος χημικός και βιολόγος που επιβεβαίωσε τη διαίσθησή της σχετικά με την ύπαρξη τριών τύπων επιδερμίδας.

Περιτριγυρισμένη από εξειδικευμένους επιστήμονες, η Helena Rubinstein δεν σταμάτησε ποτέ να αναπτύσσει την επιστήμη της ομορφιάς και να εφευρίσκει avant-garde προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας. Αυτή η συμβιωτική σχέση ανάμεσα στην επιστήμη και στην ομορφιά κάνει τώρα ένα βήμα παραπέρα, με τη σειρά PRODIGY CELLGLOW, τη νέα γενιά περιποίησης στην αντιγήρανση και τη λάμψη.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η HELENA RUBINSTEIN φέρνει για άλλη μια φορά την επανάσταση στην περιποίηση της επιδερμίδας εστιάζοντας στον κυτταρικό επαναπρογραμματισμό. Ωθούμενη από το avant-garde πνεύμα της ιδρύτριάς της, η μάρκα ήταν η πρώτη που χρησιμοποίησε φυσικά φυτικά κύτταρα στην περιποίηση της επιδερμίδας καθιστώντας την επιστήμη των κυττάρων της επιδερμίδας μια μοναδική εμπειρία.

Αδυνατίστε με το Νέο Chocolate Slim ✔ 100% βιολογικό κακάο!

Δείτε περισσότερα εδώ: 

***ΕΚΤΑΚΤΟ! Βρείτε... τη σελίδα ScandalBook και στο Facebook - Like ΕΔΩ!

Πηγή

Tags
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker