Κόσμος

Γυναίκες στο Μεξικό παντρεύονται δέντρα για να τα σώσουν

Πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο φωτογραφίες που δείχνουν γυναίκες να είναι ντυμένες νύφες και να αγκαλιάζουν τρυφερά κορμούς δέντρων.

Και φυσικά δεν πρόκειται για γυναίκες που έχασαν τα λογικά τους και παντρεύονται φοίνικες και άλλα δέντρα, αλλά για ακτιβίστριες που συμμετέχουν σε μια ετήσια εκδήλωση που γίνεται με καλό σκοπό.

Γυναίκες στο Μεξικό παντρεύονται δέντρα για να τα σώσουν 2

Πρόκειται για μια εκδήλωση με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου για το πρόβλημα της παράνομης και ασύδοτης υλοτομίας και της καταστροφής των δασών.

Γυναίκες στο Μεξικό παντρεύονται δέντρα για να τα σώσουν 3

Η εκδήλωση ξεκίνησε το 2014, όταν o περουβιανός ηθοποιός και ακτιβιστής Richard Torres παντρεύτηκε ένα δέντρο στην Κολομβία και έκτοτε κάθε χρόνο γίνονται τέτοιοι… γάμοι με δέντρα σε σημεία του πλανήτη όπου απειλούνται δάση.

Γυναίκες στο Μεξικό παντρεύονται δέντρα για να τα σώσουν 4

Δες τη Νέα Οδοντόκρεμα με σφραγιστική δράση!

Φέτος η περίεργη γαμήλια τελετή έγινε στο San Jacinto Amilpas στο Μεξικό με δεκάδες γυναίκες να ντύνονται νύφες και να παντρεύονται δέντρα θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την αποψίλωση των δασών της περιοχής.

Γυναίκες στο Μεξικό παντρεύονται δέντρα για να τα σώσουν 5Γυναίκες στο Μεξικό παντρεύονται δέντρα για να τα σώσουν 6Γυναίκες στο Μεξικό παντρεύονται δέντρα για να τα σώσουν 7Γυναίκες στο Μεξικό παντρεύονται δέντρα για να τα σώσουν 8

***ΕΚΤΑΚΤΟ! Βρείτε... τη σελίδα ScandalBook και στο Facebook - Like ΕΔΩ!

Πηγή

Tags
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker