Ομορφιά

Even Better Clinical: νέος ορός από την Clinique

Ο νέος και βελτιωμένος ορός μας, βοηθά στην ορατή μείωση των σκούρων κηλίδων, στα σημάδια από ατέλειες και δυσχρωμίες, βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει τον ερεθισμό για να βοηθήσει στην πρόληψη δημιουργίας νέων σκούρων κηλίδων. Τώρα με διπλάσια συγκέντρωση από το απαλό αλλά ταυτόχρονα ισχυρό κατοχυρωμένο μας μόριο φωτεινότητας.

Τι Λένε οι Γυναίκες: Σε 4 εβδομάδες, το 76% * παρατήρησε μειωμένη όψη στις σκούρες κηλίδες και στα σημάδια από ατέλειες. Σε 4 εβδομάδες το 81% * παρατήρησε μείωση στην αντίθεση των κηλίδων και συνολικά βελτίωση στην όψη της επιδερμίδας. Σε 4 εβδομάδες το 81% * παρατήρησε διόρθωση στον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Σε 4 εβδομάδες, το 90% * παρατήρησε πιο φωτεινή όψη επιδερμίδας.

* Βάσει αισθητηριακής μελέτης σε 160 γυναίκες, ηλικίας 25-65 ετών, μετά από χρήση του προϊόντος δύο φορές την ημέρα για 4 εβδομάδες.

  DIY: Μάσκα προσώπου με κακάο!

Για Ποιους Είναι: Όλους τους Τύπους Επιδερμίδας (1, 2, 3, 4)

Τρόπος Χρήσης: Εφαρμόζετε δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ. Ποσότητα ίση με 1 έως 2 πατήματα της αντλίας στα ακροδάχτυλα. Απλώνετε τον ορό σε όλο το πρόσωπο και στο λαιμό. Συνεχίζετε με την ενυδατική σας κρέμα. Καθημερινή αντηλιακή προστασία θεωρείται απαραίτητη για τα αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα εδώ

***ΕΚΤΑΚΤΟ! Βρείτε... τη σελίδα ScandalBook και στο Facebook - Like ΕΔΩ!

Πηγή

Tags
Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker