Έρευνα

Έρευνα: Οι άνθρωποι με baby face είναι περισσότερο επιτυχημένοι!

Για κάποιους το baby face είναι μεγάλο προτέρημα, ενώ για κάποιους άλλους είναι ένα λάθος της φύσης που απλά πρέπει να υποστούν.

Πώς γίνεται να είσαι 23 και να μοιάζεις για 16; Έλεος. Αυτό είναι συνάμα κατάρα κι ευχή. Εκεί που θες να πας σε μία δουλειά και να εμπνεύσεις τον σεβασμό στους συναδέλφους σου, δεν μπορείς μ’ αυτήν τη φάτσα. Από την άλλη όμως, αν είσαι 50 και μοιάζεις με 40, τότε πραγματικά νιώθεις ευτυχία!

Έρευνα: Οι άνθρωποι με baby face είναι περισσότερο επιτυχημένοι! 2

Προσωπικά, πιστεύω πως το baby face είναι πραγματικά κάτι αναζωογονητικό και μπορεί να σε κάνει να νιώθεις φρέσκος και αισιόδοξος!

Μία έρευνα μάλιστα στο Psychological Science ανακάλυψε ότι τα χαρακτηριστικά του προσώπου των CEOs παίζουν σημαντικό ρόλο στο αν θα πετύχουν ή όχι στη ζωή τους. Αναλυτικότερα, οι ερευνητές που ασχολήθηκαν με τη μελέτη αυτή, εξέτασαν αν οι ηγέτες των επιχειρήσεων με baby face θα ευημερήσουν κι αν αυτό το πλεονέκτημα εξαρτάται από το είδος της επιχείρησης ή τη φυλή τους.

Οι επιστήμονες μάλιστα εξήγησαν το εν λόγω χαρακτηριστικό τονίζοντας πως οι άνθρωποι αυτοί εμπνέουν αισθήματα ζεστασιάς, εμπιστοσύνης και συνεργασίας, ενώ παράλληλα αμβλύνουν τα αισθήματα του ανταγωνισμού και της απειλής. Παράλληλα, υπογράμμισαν πως άτομα που ανήκουν στις μειονότητες όπως οι έγχρωμοι, ταυτίζονται με τους ανθρώπους με baby face καθώς νιώθουν πως ανήκουν στην ίδια πλευρά.

Το BBC αναφέρει επίσης πως σε ένα πείραμα που διεξήχθη, πολιτικοί με baby-face χαρακτηριστικά θεωρήθηκαν ως πιο ελκυστικοί, ειλικρινείς και θερμότεροι.

Έρευνα: Οι άνθρωποι με baby face είναι περισσότερο επιτυχημένοι! 3

Για μία ακόμη φορά καταλήγουμε στο πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η εμφάνιση ενός ατόμου στην πορεία του. Για παράδειγμα, έχει επίσης αναφερθεί σε άλλη έρευνα, πως οι άνθρωποι με κόκκινα μαλλιά, έχουν τέσσερις φορές περισσότερες πιθανότητες να γίνουν διευθύνοντες σύμβουλοι της εταιρείας που εργάζονται.

Δες τη Νέα Οδοντόκρεμα με σφραγιστική δράση!

Με λίγα λόγια, αν είσαι κοκκινομάλλης κι έχεις baby face χαρακτηριστικά… ποιος σε πιάνει;!

neopolis.gr

***ΕΚΤΑΚΤΟ! Βρείτε... τη σελίδα ScandalBook και στο Facebook - Like ΕΔΩ!

Πηγή

Tags
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker