Ομορφιά

Clinique Sun: Ολοκληρωμένη αντηλιακή προστασία για πρόσωπο και σώμα

Γνωρίστε την κορυφαία αντηλιακή σειρά της Clinique, με φυσικά φίλτρα και μεταλλικά ιχνοστοιχεία, σχεδόν αόρατα, απίστευτα άνετα, ακόμη και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Ανακαλύψτε το δικό σας σύμμαχο ενάντια στον ήλιο και λατρέψτε την επιδερμίδα σας.

Η Clinique δημιουργήθηκε το 1968 με την πεποίθηση πως η τέλεια επιδερμίδα μπορεί να δημιουργηθεί. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε, όπως και οι συνθήκες που η σύγχρονη γυναίκα καλείται να αντιμετωπίσει. Η πεποίθηση μας όμως παραμένει η ίδια και για αυτό φροντίζουμε να έχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε επιβλαβή παράγοντα προς την επιδερμίδα. Ένα από αυτά είναι και η ηλιακή ακτινοβολία.

Η Clinique εντοπίζει πάντα την ανάγκη της επιδερμίδας και προστατεύει από τον ήλιο με ένα ολοκληρωμένο τρόπο, ώστε να εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία για κάθε τύπο επιδερμίδας. Όλα τα προϊόντα Clinique ελέγχονται διεξοδικά μέσω μιας ολοκληρωμένης σειράς δοκιμών που εγγυόνται την ασφάλεια τους. Να καλύπτετε πάντα την επιδερμίδα σας με συνθέσεις πλούσιες σε αντιοξειδωτικούς παράγοντες που προσφέρουν υψηλού επιπέδου αντηλιακή προστασία.

  Μάσκα με ασπράδι αυγού για λαμπερή επιδερμίδα μέχρι τα Χριστούγεννα

***ΕΚΤΑΚΤΟ! Βρείτε... τη σελίδα ScandalBook και στο Facebook - Like ΕΔΩ!

Πηγή

Tags
Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker