Ζώδια

Αυτά τα ζώδια λατρεύουν τους τσακωμούς

Υπάρχουν κάποια ζώδια που λατρεύουν να τσακώνονται! Μπορεί να σου φαίνεται παράλογο αν δεν είσαι ένα από αυτά, αλλά σύμφωνα με αυτούς τους 4 τύπους ζωδίων υπάρχει πάντα ένας καλός λόγος για να ξεκινήσεις έναν…τσακωμό.

1. Ταύρος
Οι Ταύροι είναι πολύ ξεροκέφαλα ζώδια και θέλουν πάντα να έχουν δίκιο. Μπορεί να προσπαθείς καιρό τώρα να τους κάνεις να δούνε κάποια πράγματα με διαφορετικό τρόπο αλλά όσο και να το παλεύεις καλό είναι να συνειδητοποιήσεις πως δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες να τους αλλάξεις γνώμη.

2. Λέων
Οι Λέοντες είναι πολύ ευαίσθητοι γιατί παίρνουν τα πάντα πολύ προσωπικά. Αν μπορούσαν να κοιτάξουν μια κατάσταση όπως την βλέπει ένας τρίτος θα μπορούσαν να σταματήσουν να τσακώνονται τόσο εύκολα και με το παραμικρό. Δυστυχώς όμως τους είναι δύσκολο να δούνε τα πράγματα αντικειμενικά και αυτό τους δυσκολεύει αρκετά τη ζωή.

  Αυτά είναι τα ζώδια που δεν αντέχουν τα παιδιά

3. Ζυγός
Οι Ζυγοί θέλουν να δημιουργούν εντάσεις μόνο και μόνο επειδή τους αρέσει να μην πηγαίνουν με το ρεύμα. Αν εσύ πεις κόκκινο εκείνοι θα πούνε πράσινο μόνο και μόνο για να σε εκνευρίσουν. Εσύ μπορείς να νευριάζεις μαζί τους αλλά εκείνοι απλά διασκεδάζουν με την όλη κατάσταση και την ένταση που δημιουργούν.

4. Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι θεωρούν πως είναι πολύ πιο σοφοί και έμπειροι από οποιονδήποτε άλλον και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν εύκολα να κρύψουν. Ωστόσο οι Αιγόκεροι έχουν ένα καλό χαρακτηριστικό. Ακούνε πιο εύκολα αυτό που έχεις να τους πεις και αν δουλέψουν λίγο με τον εαυτό τους μπορούν να συγκρατήσουν λίγο παραπάνω τα νεύρα τους. Προσπάθησε να τους κάνεις λοιπόν να σε ακούσουν και με τα επιχειρήματά σου να τους πείσεις πως πρέπει να δούνε τα πράγματα με άλλο μάτι.

  Τι εντύπωση αφήνει το κάθε ζώδιο στο πρώτο ραντεβού; (Μέρος Ι)

Πηγή: govastileto.gr

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker