Κόσμος

$105.000 για 5 βραδιές στην πιο αφιλόξενη περιοχή της Γης

Καιρό τώρα, ένα από τα πιο διάσημα ταξιδιωτικά γραφεία στον κόσμου που προσφέρουν πολυτελείς εμπειρίες και συγκινήσεις, το Luxury Action, εξυπηρετεί προορισμούς στην πιο αφιλόξενη για τον άνθρωπο περιοχή της Γης, τον Βόρειο Πόλο. Πλέον, στα άμεσα σχέδια τουείναι η δημιουργία του βορειότερου ξενοδοχείο στον κόσμο, τοποθετώντας εκεί -μεταξύ των άλλων- και μια ομάδα φορητών θερμαινόμενων γυάλινων ιγκλού. «Ο Βόρειος Πόλος είναι ένας από τους πλέον πολυτελείς ταξιδιωτικούς προορισμούς στη Γη» υπογράμμισε, μιλώντας στο Dezeen, ο ιδρυτής του γραφείου, Janne Honkanen, ενώ προσέθεσε μιλώντας για το νέο του εγχείρημα: «Σκέφτηκα ότι αυτή είναι η στιγμή και η ευκαιρία να δώσω τη δυνατότητα στους πελάτες μου να βιώσουν, με ασφάλεια, τον Βόρειο Πόλο, δίπλα σε εξερευνητές και επιστήμονες».

Τα φορητά ιγκλού, τα οποία ονομάζονται North Pole Igloos, έχουν γυάλινους τοίχους και οροφή για να επιτρέπουν στους διαμένοντες να απολαμβάνουν το Βόρειο Σέλας στον αρκτικό ουρανό. Ο Honkanen διευκρίνισε ότι έχουν δοκιμαστεί σε εξαιρετικά ακραίες καιρικές συνθήκες του Αρκτικού Κύκλου. Καιρού επιτρέποντος, τα γυάλινα ιγκλού θα μεταφέρονται στον Βόρειο Πόλο τον Απρίλιο, μήνα στον οποίο δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει οι μεγάλες ερευνητικές αποστολές και κατά συνέπεια οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επισκεφθούν την περιοχή.

  Παιχνίδια πλουσίων> Go-Kart πύραυλος 10.000 Watt!

Τους υπόλοιπους 11 μήνες, τα ιγκλού θα είναι τοποθετημένα στον Svalbard, έναν παγετώνα σε αρχιπέλαγος μεταξύ Νορβηγίας και Βορείου Πόλου. Ελικόπτερο θα μεταφέρει τους επισκέπτες και τους φρουρούς τους από το Svalbard στον Βόρειο Πόλο και πίσω. «Όλοι όσοι έχουν ταξιδέψει μαζί μας ανησυχούν για την κλιματική κρίση» τόνισε ο Honkanen. «Πιστεύω ότι, για μας, είναι οι καλύτεροι αγγελιοφόροι να διαδώσουν το πώς η κλιματική αλλαγή επηρεάζει τη ζωή μας στον Αρκτικό Κύκλο».
Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι όσοι ενδιαφέρονται για να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία θα πρέπει να έχουν μεγάλους τραπεζικούς λογαριασμούς καθώς το Luxury Action ζητάει 105.000 δολάρια για 5 βραδιές σε αυτά τα μοναδικά ιγκλού.

Ένα φιλόδοξο εγχείρημα που σίγουρα εντυπωσιάζει:

The post appeared first on .

  Στα άδυτα του εξωφρενικά luxurious Mondrian Doha

***ΕΚΤΑΚΤΟ! Βρείτε... τη σελίδα ScandalBook και στο Facebook - Like ΕΔΩ!

Πηγή

Tags
Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker